Second Guessing Is Second Nature

Att ifrågasätta sig själv. Med insikt kommer uppsikt eller hur det nu var. När jag tror att det är så här det är, så visar det sig sedan att det egentligen var på något helt annat sätt. Det gör att man ifrågasätter sig själv och allt man tänker dubbelt, trippelt. Slår bakåtbakutknut på sig själv. Weee! Och så faller man samtidigt som man snubblar över sina egna fötter. Misstolka inte. Självinsikt är bra saker. ‘Tis the shit som min hjärna säger till mig när den tänker på engelska och jag lyckas uppfatta någonting i det massiva bruset.

Över detaljfixerad. Ju mindre jag väljer att fokusera, desto mer märker jag dem. Heh, antar att det är en till sådan där vacker oxymoron min hjärna drar till med ibland, om inte annat för att djävlas med sig själv. Det gör den för övrigt ganska ofta. Förutom när jag är lagom insomniatrött eller små full, för då fattar den inte så mycket längre, men så kan jag inte gå runt resten av livet. Eller jo, KAN kan jag ju, men jag tror inte att det är speciellt konstruktivt eller hälsosamt för kroppen för den delen. Dessutom gillar jag inte riktigt alkohol så pass mycket. Så svårt att dosera rätt eftersom det beror så mycket på dagsformen. Och om jag blir för överförfriskad så blir det snarare djävligare i hjärnan än tystare. Weee! Limbiskt system!

För övrigt finner jag det ytterst fascinerande att bristande exekutiva funktioner också sträcker sig till att gå och kissa. Who knew.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s