Natural Selection

Då var monster mötena avklarade. Läkare B var, som vanligt, försenad.  Tycker dock hon är så pass trevlig att hon kan komma undan med det, vilket inte många gör. Nåväl, nog om personlighets diskussion. Läkarutlåtande för sjukersättning utfärdat (det som tidigare kallades förtidspension, just an fyi) , ska nu bara komma i håg att skicka i väg mina egna papper asap. Kan tilläggas att det alltid är lika underhållande att lyssna på henne när hon dikterar, jag vill också han en sådan manick som hon har, med paus knapp och allt, verkar oerhört praktiskt. Kanske till och med skulle kunna skriva en bok om jag kunde prata den i stället för att skriva den. Har inte riktigt tålamodet för det.

Strosade sedan till Apoteket och fixade lite livsnödvändigt knark innan jag vände om och promenerade till mitt möte med LSS. Det var tal om en ny verksamhet för AST som är på gång. Verkar kunna passa mig, så någon gång i december ser det som om att jag kanske kan få lite vettig folkvettshjälp. Heja mig, eller något åt det hållet.

Psykolog M är vis. Och odrägligt träffsäker. Att inse sina begränsningar är sällan underhållande. Speciellt om man som jag har allvarlig problem med att acceptera dem. Så här kommer trotsåring och sparkar internbakut. Rawr! Nehe, kanske borde äta och se om jag kan bli lite folkvettig.

Annonser

2 reaktioner på ”Natural Selection

  1. Låter som en utmärkt tingest. Ska komma i håg det den dagen min vanliga telefon dör och jag är så illa tvungen att skaffa en sådan där smartphone.

    Tack för att du läser. Det värmer.

    Gilla

  2. Att skriva en bok eller snarare tala in text låter som en strålande idé, finns säkerligen en app till mobiltelefonen som kan fungera precis som en diktafon gör.

    Tack för att du skriver så jag kan få läsa

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s