Överlevare, eller något sådant

Jag överlevde systers bröllop och närvaron av Svin Nummer 2. Inte nog med att jag överlevde, det gick faktiskt smidigare än väntat. Om man bortser från min panikattack som kom av matbristrutinkrasch. Dock ordnade det sig med att min underbara pojk köpte mat åt mig i väntan på matplocket som kom senare, då jag för övrigt fick äta inlagd sill, awesomesauce tyckte jag som sedan stod och slet sönder fisken med händerna och glatt mumsade tills jag mådde illa. Spenderade senare delen av kvällen med att vara lektant i 20-sekundersintervaller åt underbaraste systerdotter och busfrö S, som förutom att kalla mig för Ulle och Spöket även graderat upp mig till Troll.

Tror dock inte att hela charaden hade gått så smidigt om det inte hade varit för underbaraste klon. Min stöttepelare, ångestdämpare och kramare. Det och chips. Man bör icke underskatta kraften av engelska chips. Och alkohol. Och kaffe för den delen. Sedan att vi faktiskt kunde byta rum med mor och far underlättade, tror inte det hade blivit mycket sömn om vi hade behövt dela säng, för det blev banne mig inte mycket av den varan i separata sängar. Och nej, tänk inget snusk nu, fast det kanske ni inte gjorde, vad vet jag. Men inget snusk förekom. Det gör det förvisso inte speciellt ofta, men det är en helt annan diskussion som jag lämnar därhän. Att komma hem i måndags var dock guld värt. Duscha, egen säng med underbart bolltäcke, soppa i magen och Fringe i rutan. Känner att hjärnan börjar återgå till någon slags normalitet. Vad det nu är egentligen. Har terapi i dag och i morgon, så hjärnan lär nog vara mos på torsdag eftermiddag.

Kikar på mina journalutskrifter som ligger på bordet. De kom förra veckan. Har dock inte läst dem än. Väntar tills jag kan minimera hjärnkraschen som kan uppstå genom att göra det. Det är dock en hel del jag inser att jag bör undvika denna veckan om jag inte ska hjärnkrascha. Urgh. Önskar jag hade en sisådär 800kr extra på kontot. Då skulle jag köpa MoP och flytta över mina karaktärer från Al’Akir till Anachronos och begrava mig i WoW träsket i några veckor, och med tanke på att serierna börjar sina så vore inte så pjåkigt. Önskar att hela Fringe s05 var släppt så kunde jag begrava mig i det ett tag. Men ptja, man kan inte få allt här i världen har jag hört. Vilket jag för övrigt tycker är dålig stil av världen.

Nä, ska sluta skriva på detta mediokra inlägg och återkomma när jag återställt mer hjärnsubstans.

Annonser

2 reaktioner på ”Överlevare, eller något sådant

 1. Meeeh, nu blir jag alldeles till mig. Komplimanger och sådant. Men jag tackar, har hört att det är sådant man ”bör” göra 😉
  Den har jag redan sett färdigt, sista avsnitt var bättre än jag kom i håg det på s04. Alltid trevligt. Just det, den serien, hmmm, den hade jag tänkt se men kom aldrig till skott. Ska kanske ta och fixa den nu medan jag fick en påminnelse, kan lätt glömma igen. Kikar för tillfället på Perception (schizofren neurolog professor som hjälper till att lösa brott är faktiskt hyfsat underhållande om än smått tragikomiskt) som är bättre än jag trodde den skulle vara.
  Åh, katter, låter underbart! Så fort jag sett till om min lägenhet är radoninfekterad eller inte ligger katt högst på listan av nya varelser i lägenheten. En perser eller långhårig exotic blir det 🙂

  Gilla

 2. du säger mediokert.. men vet du, jag har hittat något värdefullt i din blogg
  om jag säger att du är underhållande så missförstå mig rätt – du har ett härligt språk med den torra, smarta humorn (tror jag) som jag gillar
  och du gillar fringe som sagt. sci-fi eh kvinns som du och jag måste hålla ihop
  skriv meeer, jag tycker du komplementerar min grå verkliga vardag (vilken visserligen är intensiv med katter som bråkar om sexualdrift kontra sterilisering)
  btw, jag vet att du tittar om senaste fringe säsongen så du har som jag tidigare sagt att se framemot nya avsnitt då alla serier börjat..
  har du sett serien america horror story?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s