Väntan

All denna väntan. Ibland känns det som om att jag inte gör annat än att vänta. Pausknapp intryckt. Liv i stillbild. Stillbildsliv. Ge saker och ting tid, det tar tid. Förbaskade människa, jag har inget annat än just tid, har jag lust att skrika. I en tidsålder där just tid är en bristvara har jag alldeles för mycket. Jag är tidsrik. Är dock pengafattig, så det är inte som att jag har så många sätt att spendera all denna tid på. Förutom att tänka. Och det gör jag alldeles för mycket.  Jag behöver tänka mindre, inte mer. En miljard serier i ett försök att bedöva det värsta av hjärnvågsbruset. Detta konstanta iller av knaster som aldrig aldrig försvinner. Oavsett hur trött jag är, hur pigg jag är, hur arg eller glad, så är det där. Ett förbaskat evigt djävla myrornaskrig hjärnvågsbrus. Fast egentligen så ljuger jag, det KAN försvinna. Men då måste jag knarka ner mig igen, den illegala typen vill säga. Den legala gör inte så mycket. Som ett myggbett i hjärnan.  Och jag har ingen lust att missbruks bruka igen. Eller jo, nu ljuger jag igen, en liten del av mig har det, en liten del av mig har alltid det. För tystnaden är himmelsk. Det är dock inte värt det. Och det vet jag plågsamt väl. Jag talar dock inte om det så ofta. Missbruk är fortfarande så förbaskat smutsigt i detta land. Smutsigare än psykisk problematik, smutsigare än våldtäkt och misshandel, smutsigare än kriminalitet. Missbrukare är lägst av lägst i Sverige. Samhällets avskum. Vilket är absurt. Ett biologiskt kärnvapen. Pang pang. Döda de som redan ligger. Ha, nej, jag är inte bitter, eller cynisk, jag lovar. Jag gillar att bli sparkad på när jag ligger.

Nu ringde min Skalman matklocka. Återkommer en annan dag.

Annonser

6 reaktioner på ”Väntan

 1. Jag visste väl att det fanns en anledning till att jag skulle ha gått klart gymnasiet och pluggat till biokemist *facepalm* Mjo, jag funderar ofta på att göra sådana saker, om inte annat för att det vore förbaskat underhållande 😉

  Gilla

 2. De borde få leva i våra huvuden en dag, de som hackar. Se om de överlever. Undra om vår värld har en Walter Bishop och en fin maskin som gör att man kan dela medvetande? Om inte annat så vore det oerhört praktiskt att ha en sådan. Tror de flesta skulle haverera under trycket.

  Jag väntar också. Undrar om jag kommer att få uppleva den…

  Gilla

 3. allt jag tänker på ibland är hur många sekunder det går per dygn
  och hur många det är kvar, kvar överhuvudtaget wtf?

  jag brukade dricka som fan, jag klarade absolut inte av ”tillstånd normal”
  tror inte jag gör det än
  snusar, äter, dricker cola, dricker indian te, behöver min medicin
  och om jag råkar bli så sjuk att jag får morfin så älskar jag det pga breaket det ger mig.

  normalläge, jovisst det måste man klara av men fan ta de som hackar på en för att det är för tufft med verkligheten. som att vi gnäller om det och väljer att knarka psykofarmaka.
  det kanske inte är samma verklighet vi lever i om det inte händer speciellt mycket samt speciellt kvickt i deras överkvalificerade hjärnhalvor.
  jag väntar på A brave new world

  Gilla

 4. Hehe.. *ler*

  Låt andra människor få igenom det vi känner…ge dem sen ”droger” och fråga efteråt – förstår ni nu?? Synen på det hade ändrats även i de mest trångsynta och svåråtkomliga hjärnorna 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s