Oxymoronernas Oxymoron

Det har inte varit något skrivande. Inte någonstans. Förutom på ett Drakar och Demoner rollformulär. Det blev ett störtskönt spelande på lördagen. Gud, aka herr M,  fick mig att spruta kaffe genom näsan och munnen med den underbaraste kommentaren till min rollperson.  Det var något om att spika upp pungkulorna, kommer inte håg den exakta frasen så låter helt sonika bli att försöka mig på att återge den. Herr M har för övrigt ett underbart utagerande med sina slp’s och när han gjorde anka så låg både Mattias och jag och kved oss i soffan i hysteriskt fnitter. För övrigt spelar jag en helt underbar 2,05m, 120kg, tvåhandsyxesvingande halvorch. Yes, I art awesome.

Skrivandet har lyst med sin frånvaro eftersom min hjärna har befunnit sig i en konstant överhettning sen jag kom tillbaka från England för tre veckor sedan. Har inte sovit ordentligt sedan dess, inte kunnat fungera ordentligt. Tror till och med att jag tagit små mini naps under WoW eftersom jag ibland helt vaknat upp efter en tio sekunder och inser att jag inte alls är där jag trodde att jag var, eller död. Ah, min hjärna är underbar. Den är oxymoronernas oxymoron. Kan inte sova för att jag är överhettad och sönderstressad i kontoret. Kroppen är det faktisk inget större fel på ur den synpunkten. Nej, kropp och hjärna är INTE samma ting. Tro mig, absolut inte samma ting. Nåväl, tillbaka till oxymoronen. Kan inte sova, men kan heller inte ta någonting för att få sova för att doserna jag kräver skulle ta kål på kroppen innan de bedövar min hjärna. Så ni ser där, kan inte sova på grund av överhettning och kan inte ta hjälpmedel för att samma hjärna är helt enkelt lite korkad på den punkten.

Har funderat en hel del på det där, oxymoroner, anomalier, moment 22… De är vanligt förekommande ting i min verklighetsuppfattning, vilket jag inser inte är densamma som många andras, inte för att det i sig är så problematiskt. Jag diggar min verklighetsuppfattning, den är fin. Det är många andra som har problem med den dock och jag, genom min blotta existens ifrågasätter deras egen. Det i sig är problematiskt. Inte på det sättet att jag bryr mig så mycket om vad de tänker, utan det är det att jag blir sittande på mottagarsidan av deras känsloreaktioner och DET är ett problem. Jag menar, jag är rädd för min egna känslor så hur bövels tror andra att jag pallar deras egna? Inte alls. Jag har fått panikattacker för mindre.

Så för tillfället spelar jag mer WoW än vad som förmodligen är hälsosamt. På tal om det, ska ta och duscha och begrava min hjärna i det enda, förutom knark, som får den att stänga av sitt för eviga hjärvågsdånbrus.

Annonser

9 reaktioner på ”Oxymoronernas Oxymoron

 1. Heh, jag hade helt missat din kommentar av outgrundlig anledning.

  Härligt att någon annan tycker att den rockar förutom jag själv 😉

  Gilla

 2. Hoppas den inser hur dumt det vore att bränna ut sig själv. Det blir så dålig stämning då 😉

  Gilla

 3. Exakt. Det är en helt underbar distraktion. Kan sitta och skapa i timmar, dagar och veckor. Jag kan relatera, det är dock få saker som lyckas underhålla den tillräckligt. Rollspel är dock lyckligtvis en sådana sak.

  Det här är till och med lite i överkant för att vara mig. Tror bestämt att hjärnan försöker bränna ut sig själv eller något 😉

  Gilla

 4. Det är toppen för att det håller mig sysselsatt många timmar även när jag inte spelar. För min hjärna tänker, konstant, mycket och länge och har den inget att göra så blir det jobbigt.

  o.O
  Jag brukar inte ha så långa perioder. Mer av någon vecka, då och då.

  Gilla

 5. Ja! Fler borde spela rollspel. Det är världsbäst för överaktiva fantasifulla hjärnor.

  Jag är inne på min tredje vecka av dålig sömn nu, man tycker att hjärna borde lära sig att den ska sova mer, men nej *shakes fist*

  Gilla

 6. Jag känner igen det där med att kropp och hjärna inte riktigt är på samma plan. Inatt/förmiddagen har jag knappt sovit, för att min hjärna har gått i 220km/h och bara tänkt på allt. Är väl lite seg nu, men somnar inte för allt vad livet är värt.

  För övrigt så är rollspel så jäkla awesome!

  Gilla

 7. Läser och läser och läser, glad att hjärnan inte är mos. Men ibland hjälper inte det heller, läser om en värld jag inte har tillträde till. En värld jag inte vill leva i, men som jag vill förstå bättre. Förstå helt tror jag inte på, men förstå lite gran, få lite insikt. En smula av bullen.
  Det enda jag med självklarhet förstår är Fringe 😉

  Gilla

 8. jag kan ha fel men jag tror vi är några sisters som delar drag av den verklighetsuppfattningen

  om inte så rockar din uppfattning i vilket fall!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s