Positiv Aggressionsutdelning

Den evigt rastlösa sömnen fortsätter att hemsöka de kyliga vinternätterna. Det är inte så att jag sover för lite, eller för mycket. Eller ens speciellt hackigt för den delen. Däremot vaknar jag upp och det känns som om att jag sovit tre timmar. Det fick mig att fundera på om det kanske är så att jag har hyss för mig i sömnen. Vilket skulle vara lite små jobbigt eftersom jag med största sannolikhet inte skulle få reda på om det var så, om det nu inte skulle hända när klonen sover här förstås, vilket vore så där lagom troligt med tanke på att Murphy gillar att besöka min lägenhet ganska frekvent nuförtiden.  Kan tilläggas att den enda vettiga nattens sömn jag haft de senaste två veckorna var just när klonen sov över här förra lördagen, så ja, det är inte som att min ironi förväntning är direkt obefogad.

Jag hade som sagt läkartid hos B i går. Som vanligt var hon sen, i går dock enbart en dryg kvart, försöker komma i håg om det är rekord eller inte (i punktlighet då), kommer inte i håg så det kan mycket väl vara så att det är ett rekord. Hennes problem är att hon vill för mycket, hinna med för mycket samt att hon gärna gör andra saker under tiden, detta innebar att min läkartid var 90 minuter i går. Vilket kan tilläggas gjorde min hjärna sedermera oförmögen att ens lägga i hop 12+12. Dock så resulterade det i att hon faktiskt dikterade en remiss till utredningsenheten för neuropsykiatri i Mölndal. Jag vet, mirakel händer visst fortfarande, speciellt när man står på sig. Denna process underlättades dock med att mitt humör är smått (läs: mycket) labilt (läs:aggressivt). Märkligt att en sådan reaktion faktiskt kan ge positiva resultat, ni som vistats inom psykiatrin vet att aggression sällan är uppskattat av behandlare. B förstår mig dock på ett sätt de flesta läkare inte gjort.  Fick dessutom min åsikt om att organisationen psykiatrin (allmänpsykiatrin) i Göteborg är på väg att kraschlanda, ja om nu någon lyckats undgå den trenden, bekräftad. Människor mår sämre så vi skär ner! Ja, logiskt, mycket eller vänta nu… Tror ledningen nallat i medicinskåpet lite för mycket minsann.

På tal om mediciner så börjar nu projekt upptrappning med Ritalin. Borde kanske skriva upp exakt hur jag skulle göra detta men om jag inte missminner så kommer ssk J att ha hand om det där. Som för övrigt är den mest hurtiga människan jag någonsin stött på *ryser* Jag hoppas att det går vägen och att jag slipper insomningssvårigheterna som jag fick med Concertan.  Om jag inte gör det så är det tillbaka till dumhjärna, ja mer än vanligt alltså.

Får se om jag orkar städa badrummet i dag. Det börjar se misstänkt dammigt ut.

Annonser

2 reaktioner på ”Positiv Aggressionsutdelning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s